Florals? For Spring? Groundbreaking!




Από τη στιγμή που ξεκίνησα να γράφω αυτό το post, σκεφτόμουν αυτή την ατάκα της Miranda Priestly από το Devil Wears Prada... Ok, τα λουλουδένια υφάσματα δεν είναι ότι πιο πρωτότυπο για την Άνοιξη,αλλά πως να το κάνουμε.. Με τις πρώτες λιακάδες αναζητάς τα χαρούμενα prints που θυμίζουν εξοχή ακόμα κι αν είσαι στριμωγμένη στο μετρό..

Αγνοόντας λοιπόν το πικρόχολο σχόλιο της Miranda, είπα να σου μιλήσω για τα floral και μερικούς τρόπους να τα συνδυάσεις. Άλλωστε, είναι Άνοιξη, και οι βιτρίνες είναι ήδη γεμάτες λουλούδια... Χα! Eat your heart out, Miranda...





1. Με ριγέ τοπ. Ο ορισμός του mix n' match, δυο print που ισορροπούν ιδανικά.


2. Με crop top. Για δυνατούς λύτες: προσοχή εδώ, αν κι εσύ έχεις μεσογειακή σιλουέτα, διάλεξε μια ψηλόμεση φούστα για να τονίζει τη μέση σου. Οσο ο καιρός το επιτρέπει, φόρεσε ένα blazer σε boyfriend γραμμή.



3. Με τζιν πουκάμισο. Ίσως ο πιο safe και ταυτόχρονα στυλάτος τρόπος να φορέσεις floral prints. To denim δίνει έναν urban χαρακτήρα στο ντύσιμό σου που το κάνει ιδανικό για όλες τις ώρες!



4. Με ενα bold μονόχρωμο top. Εδώ έχεις δύο επιλογές, την εύκολη λύση του να διαλέξεις ένα απο τα χρώματα του print ή να παίξεις με ένα τελείως διαφορετικό χρώμα με έντονη αντίθεση!



5. Με το κλασσικό αγαπημένο λευκό τοπ.. Δεν γίνεται να κάνεις λάθος! Όσο για τα παπούτσια, όπως και στα υπόλοιπα outfit, ταιριάζει εξ'ίσου με All Star, με brogues, όσο και με πεδιλα σε 60's ύφος και γόβες!




 6. Σε τοπ. Αντέστρεψε όλους τους παραπάνω κανόνες,και φόρεσε το fliral print σε κάποιο top! Συνδύασε με ένα statement necklace και φέρε την Άνοιξη όπου κι αν πας...









You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images