It's a Total Denim thing...

Μακριά απο την 90's κιτς αισθητική, το Total Denim, επανέρχεται αυτή τη φορά με πιο minimal διάθεση. Μπορείς λοιπόν να ξεχάσεις τα σεταρίσματα του τύπου τζιν μπουφαν-τζιν παντελόνι στο ίδιο χρώμα που ίσως φόραγες στο δημοτικό και έλα να σου δείξω πως συνδυάσεις τέλεια τα denim ρούχα σου!

Ας αρχίσουμε ένα αγαπημένο μου... Ενα boyfriend jean, δείχνει stylish με ένα denim πουκάμισο ή top είτε αυτά φοριούνται πρωί είτε βραδάκι στη βόλτα σου. Απλά αλλάζεις απο φλάτ σε γόβες (αχ αχ μια μυτερή γοβούλα σε απαλό κίτρινο πόσο θα μου άρεσε!)και είσαι έτοιμη!


Extra tip: To Denim αγαπά το animal print. Σε φουλάρι,τσάντα ή
παπούτσια, θα δώσει άλλο ύφος στο ντύσιμό σου!



Τα denim κομμάτια είναι ο ιδανικός καμβάς για τα statement κολιέ σου...



Εκτός από το animal print τα τζιν συνδυάζονται τέλεια με μπλε.Μπορείς να παίξεις με φουλάρια,  jacket, ακόμα και κοσμήματα σε μπλέ και να εισαι σίγουρη οτι δε θα κάνεις λάθος..





Ακόμα ένας όμορφος και στυλάτος τρόπος να φορέσεις το denim είναι οι σαλοπέτες που κάνουν δυναμικό comeback (φφφ.... Ατζελα Δημητριου φύγε από το μυαλό μου...ξουτ ξουτ..). Συνδύασέ τες με crop top, με μαρινιέρες ή ακόμα και με τζιν πουκάμισο για ενα total denim look.






Για το τέλος  λίγο mix n' match! Ακόμα και τα τζιν με διάφορα σχέδια ,ή εκείνα με ττα γλυκούλια polka dots, συνδυάζονται εύκολα με ντένιμ κομμάτια για stylish εμφανίσεις!




You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images