My Top 6 Packing Tips



Μια απο τις μεγαλύτερες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει μια fashionista είναι το να ετοιμάσει τη βαλίτσα της. Όταν δε μιλάμε και για 3ήμερο, το level ανεβαίνει! ''Ποιά παπούτσια να πάρω; Πόσα; Τι χρώματα; Κι αν κάνει κρύο το βράδυ; Κι αν έχει ζέστη; Βάλε κι αυτό μήπως χρειαστεί! Κι αν πάμε και για ποτό; Αααα να πάρω και το καινούριο μου το φορεματάκι που δεν το χω ξαναβάλει!'' και κάπως έτσι καταλήγεις με μια βαλίτσα κτήνος απο την οποία ζήτημα ειναι να φορέσεις 2-3 κομμάτια... Σωστά;

Επειδή λοιπόν το έχουμε δει αυτό το εργάκι πολλές φορές, σας έχω μερικά tips για εύκολο ,και το κυριότερο, αποτελεσματικό πακετάρισμα:

  • Ας πούμε ξεκινάς για ένα 3ήμερο, διάλεξε μια μικρή βαλίτσα ''cabin size'' για να μην μπείς στον πειρασμό να πάρεις πολλά πράγματα. Απλό, σωστά;
  • Για μια απόδραση των 3ών ημερών, δε θα χρειαστείς περισσότερα απο 4 outfit: ένα άνετο για το ταξίδι, ένα για τη βραδυνή σου βόλτα και 2 outfit για τις εξορμίσεις της ημέρας. Μεταξύ μας, αν ήσουν στην πόλη θα φορούσες περισσότερα απο 3 ντυσίματα σε μια μέρα;
  • Προσπάθησε να κρατήσεις μια ενιαία χρωματική παλέτα σε αυτά που θα πάρεις μαζί σου! Έχω διαπιστώσει οτι όπως και στο καθημερινό σου ντύσιμο, όταν δεν μπερδεύεις πολλά χρώματα, είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο να ντυθεις. Για παράδειγμα το λευκό και το μαύρο είναι πάντα safe, και το χακί συνδυάζεται άψογα με summer looks.

  • Τα φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες είναι οι καλύτεροί σου φίλοι! Δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα, σε βγάζουν από τη διαδικασία του να συνδυάσεις το τοπ με το παντελόνι σου, και δείχνουν όμορφα όλες τις ώρες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
  • Αφού δεν θα πάρεις πολλά ρούχα, δώσε έμφαση στα αξεσουάρ, που δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σου αλλά δίνουν χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και φουλάρια, ακόμα και κιμονό (που μπορούν να χρησιμέυσουν και ως cover-ups ή παρεό), μπορούν να δώσουν έμφαση ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο.
  • Tελευταίο tip: Ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλική ή natural απόχρωση είναι ο καλύτερος σου φίλος! Διάλεξε ένα με χοντρή σόλα (που εκτός απο στυλάτη, είναι πιο άνετη για το ατελείωτο περπάτημα στα αξιοθέατα..) και άσε τα ψηλοτάκουνα για την πόλη.
 Shop the post:



Ποιός θα ήθελες να είναι ο επόμενος προορισμός σου mademoisellάκι μου;

xoxoxo Natalia







You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images