Dosed - OOTD


Aν μου έλεγες πριν απο 1-2 χρόνια οτι θα φορούσα ψηλόμεση ροζ φούστα. τσόκερ και μικροσκοπικό backpack στο ίδιο outfit, το πιο πιθανό θα ήταν να γελούσα. Όμως το ''δε θα το φόραγα ποτέ'' γίνεται ''βρε λές;'' και πριν τελειώσεις την φράση σου, καταλήγεις να οργώνεις τα μαγαζιά για το τέλειο choker που θα δώσει αυτό το πολυπόθητο  90's vibe στο ντύσιμό σου. Μη φοβηθείς να βάλεις στο παιχνίδι και άλλα vintage αγαπημένα σου, όπως το χουχουλιάρικο φουτεράκι σου που τόσο πολύ έχεις φορέσει με τα denim σου, ή τις κλασσικές δίχρωμες γόβες που πλέον μπορείς να βρείς σε πολύ προσιτές τιμές σχεδόν σε όλα τα τα καταστήματα. 

Για αυτό, την επόμενη φορά που θα πείς ''δεν πρόκειται να βάλω ποτε _____'', ξανασκέψου το, και σκέψου πως θα έδειχνε αυτή η νέα τάση αν συνδυαζόταν με ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου. Άλλωστε μόδα είναι και γυρίζει..


Wearing










xoxoxo Natalia

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Polu wraios kompsos sundiasmos rouxwn me accessories😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυ! <3 <3

      Delete
  2. Kai emena mou arese poli! Girly oso prepei kai sigoura poli stylished!!!
    Kisses,
    Vanda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Vanda μου! <3 <3 <3

      Delete
  3. Τη δική μου αγάπη για το συγκεκριμένο outfit νομίζω την ξέρεις ήδη, αφού το συμπεριέλαβα και στα πιο hot trends του φθινοπώρου ;) Κούκλα όπως πάντα, φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images